SPHINX VLEUTEN

SPHINX VLEUTEN Mediteraans specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2293 beoordelingen
30 nov 2020 om 2:02 Vroeger als dat ik had doorgegeven maar vond dat niet erg we hadden honger.was heerlijk en veel .
29 nov 2020 om 21:37 Echt op tijd so wat ik moet angegeven met bezorgtijd ? Ja dat klopt niet, hij was echt ja echt op tijdNiet 10 min voor ,klopt dan niet voor hij kwam ect presies op tijd Eten was top ,so wat wil je nog meer , ja nog een keer halen.Komt goed hoor !
29 nov 2020 om 19:39 Ontzettend lekker en goed eten. Bezorging was snel en goed. Complimenten op ze plaats. Aanrader
29 nov 2020 om 19:29 Weer super, heerlijke griekse schotel voor 2 personen binnen aangegeven tijd bezorgd.
28 nov 2020 om 23:35 Awesome af driver was awesome and the best 5 stars (whatever max is)
28 nov 2020 om 23:27 Helaas geen friet bij de bestelling. Kipshoarma was matig. De Calazone was oke, door de losse saus is het lastig. Champignons geven veel vocht.
28 nov 2020 om 23:06 Sneller dan verwacht(zeker voor zaterdagavond 18.15), en de porties zijn altijd meer dan voldoende. Heerlijk gegeten weer!
28 nov 2020 om 21:28 Top
28 nov 2020 om 20:40 Sphinx Vleuten helemaal super. - goed eten - warm - snel bezorgd - vriendelijke bezorger
27 nov 2020 om 11:17 Bezorging kwam pas na 1,5 uur bij ons thuis aan. Als excuus kreeg ik te horen beter te moeten uitleggen waar mijn huis was?? Volgens mij had dit prima opgezocht kunnen worden, aangezien mijn adres bij bestelling was doorgegeven...
26 nov 2020 om 23:41 Bezorger belde boos op dat hij door een omleiding onze straat niet kon vinden. GVD kwam er met gemak uit. Ik: "U moet M volgen". Komt boos aan en zegt ook nog even "wat een klote adres". Het is dat het eten lekker is, maar anders zou i
25 nov 2020 om 20:36 Heerlijke dunne bodem pizza’s. Goed warm bezorgd met een lach. Forse maat: een pizza per persoon was te veel voor ons.