SPHINX VLEUTEN

SPHINX VLEUTEN Mediteraans specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2919 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Vleuten. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 23:01 Dankjewel Sphinx lekker eten lekker pizza en lekker op tijd met de warmte Bestellen voor 20 persoon was alles lekker.
13 aug 2022 om 16:41 Heeft weer heerlijk gesmaakt!
10 aug 2022 om 19:53 Eten weer te vroeg bezorgd, wel erg smakelijk en goed warm
7 aug 2022 om 21:51 We hadden 3 pizza's besteld, maar het waren hele andere dan we hadden besteld. Ik denk dat de bestelling met iemand anders omgedraaid waren. Gelukkig waren deze ook goed en lekker.
7 aug 2022 om 21:26 Heerlijk gegeten
7 aug 2022 om 19:39 Eten was op zich lekker en warm maar er zat weinig kip in.
6 aug 2022 om 13:02 Om 16:30 uur de bestelling doorgegeven om te bezorgen om 18:00 uur. Om 17:40 stond de bezorger al voor de deur, beetje jammer want nog niet iedereen was thuis. Eten was wel goed warm en lekker, met kunst en vliegwerk het eten warm kunnen houden.
4 aug 2022 om 14:56 Wij bestellen hier al wat jaren, maar dit was onze laatste keer! We kregen een aangebranden pizza(die pas een uur later werd omgeruild), slappe patat, smakeloze shoarma met heel veel vet en smerige knoflooksaus
3 aug 2022 om 21:07 Bezorging kon wat beter. Kwam half uur eerder dan gepland. Was nijdig omdat ik de deur niet meteen open deed en bij uitleg reageerde hij enorm raar. Eten was top!
1 aug 2022 om 16:26 Het was geen 90 minuten maar 150 minuten 3 keer moeten bellen 3 keer hoor je ja nog10 minuten. Toen ik het eindelijk had, was me trek echt weg. Nooit meer !!!!!!
1 aug 2022 om 11:31 Het zou na 90 minuten worden bezorgd wat ik al erg lang vond. Het duurde uiteindelijk bijna twee uur!
29 jul 2022 om 20:06 Patat warm en lekker, souvlaki was een kwart rauw, gyros was swoarma... tzatsiki was wel ok. Eten wel warm. Geen griekse salade, meer beetje sla. Bezorger was erg onbeleefd. Oudere man die klaagt. 1.6 uur gewacht.